kittens

Copyright © All Rights Reserved

Coonini's Maine Coons

 

Ik neem geen reserveringen aan. U kunt de website of de Facebook in de gaten houden betreft het vrij komen van een kitten. In het begin houd ik de kittens voorlopig in optie om hun ontwikkeling te kunnen volgen. Rond de 9 weken leeftijd zal ik mijn keuze maken en daarna de andere kittens bespreken.

Jenny Charalampidis ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van deze buitengewoon mooie en bijzondere combinatie.

 

meer info papa Vinni klik hier

 

 

Coonini's Mac Mahan

Coonini's Promised Land

Coonini's Bonny Eagle

Coonini's Cadillac Mountain

Coonini's Fortunes Rocks

Coonini's Sugar Hill

Coonini's Edes Falls

 

Algemene informatie:

Kittens groeien op in ons gezellige gezin tussen andere katten en honden. De socialisatie van de kittens vinden wij een leuk en belangrijk onderdeel van het opgroeien om zo een makkelijk en stabiel mogelijk karakter te vormen.

Als de kittens mogen verhuizen (rond 14 weken) zijn ze meerdere malen ontwormd, volledig geënt en gechipt. Ze krijgen een Felikat stamboom, paspoort met gezondheidsverklaring, eigendomsverklaring, verkoopcontract en natuurlijk een kittenpakketje mee. Van de nieuwe eigenaren word verwacht dat deze het kitten met alle liefde verzorgen, niet vrij buiten laten lopen (een afgezette tuin, balkon of ren is super) en een poezenvriendje nu of in de toekomst word erg op prijs gesteld.

Neem voor meer info gerust contact met ons op!